NIEUWS:

Wat is een GOEDE LES? Tijd om me hierin te verdiepen!
De eerst 3 stappen zijn nu gezet en nu...afwachten!
"Een goede les, dat doe je zo!"
Esta vida loca!

On•der•wijs•ont•wik•ke•ling

“Onderwijs is een deel van mijn “missie”. Ik vind het zalig om materiaal te ontwikkelen en/of ondersteunend bezig te zijn. Ik heb materiaal ontwikkelend voor seksuele voorlichting op de basisschool, maak materiaal voor een opleiding voor coaches, en op dit moment ben ik bezig met Simon Ettekoven om de videoclips te maken voor de website van Noordhoff bij de nieuwe druk  van Ebbens en Ettekoven. Op het Mariscollege heb ik sturing gegeven aan de ontwikkeling van de KIJKWIJZER, een kijkwijzer om in de klas zo objectief mogelijk docenten te observeren op competenties die in de klas te zien zijn. Tevens heb ik hierbij een KIJKWIJZER gemaakt op leerling niveau die aansluitend is”.

Op het gebied van onderwijs, specifiek op het gebied van INTERACTIE, KLASSENMANAGEMENT en DIDACTIEK (effectief, actief én samenwerkend leren) kunnen vragen gesteld worden aan Ontwikkelen Doe je Zo!

onderwijsontwikkeling