NIEUWS:

Wat is een GOEDE LES? Tijd om me hierin te verdiepen!
De eerst 3 stappen zijn nu gezet en nu...afwachten!
"Een goede les, dat doe je zo!"
Esta vida loca!

In•spi•ra•tie

Voor mij zijn inspiratiebronnen erg belangrijk in mijn leven geweest én vind ik het erg belangrijk in het onderwijs en op de werkvloer. In mijn leven zijn belangrijke inspiratiebronnen (geweest): Paulo Coelho, Mario Benedetti, Mercedes Sosa, Joan Manuel Serrat, Simon Ettekoven, Pim Barendse, Robert J. Marzano, Steven Covey, Franklin Covey en Dalmira Correa Chapper.

De kracht haal je 100% uit jezelf, maar “iemand/iets” kan je net een goed duwtje in je rug geven!

Inspiratie voorbeelden staan op pagina 2.

Hoe kreeg jij ooit een idee
Vroeg jij je dat nooit eens af
Het was de stem van een van ons
Die jou het inzicht gaf

 

Ben ik hier voor mezelf
Of ben ik hier vooral voor jou
Ben ik hier precies op tijd
inspiratie_polaroid